Hundtäcken

Tovade hundtäcken av ull från våra Åsenfår. Täcket har kardborrestängning fram för enkel anpassning till hunden, kardborreband under magen samt resårband vid låren. vid svansen sluttar det ner för att värma svansroten.

Ullens struktur gör att den kan isolera mot både värme och kyla. Ullen andas och kan värma hunden även om ullen är fuktig, perfekt för ett aktivt hundliv. Naturmaterial har en naturlig resistens mot lukter och smuts. Ulltäcket är handgjort, endast miljövänlig grönsåpa används i processen att ta fram grunden till ulltäcket. De syntetiska färger som kan förekommas färgas även dessa på gården och med det mest miljömässiga som finns för att skapa klara/rena färger. Det går oftast lika bra att göra dekorationer i naturliga färger. Ulltäcket kan tvättas i maskin men det räcker oftast att du har den utomhus under ett dygn- för att rengöras. Om du behöver ”tvätta av” något använda såpa och vatten sparsamt och inte allt för varmt vatten. Hundtäcket väger mycket lite och är lätt att rulla ihop och ta med. 

Storlekar och pris: Extra lagre: 1300 Skr, Large: 1200 Skr, Medium: 1000 Skr och Small 850 Skr

Beställning av ytterligare dekorationer, logga, namn, hundporträtt tillkommer.

Bokstäver, logga, tassar, namn och färgval på dekorationer enligt diskussion. (Ej rabatt) Priserna är inkl. moms och frakt tillkommer om du vill ha den skickad till dig.